Instinkt eller insikt

RESULTAT GENOM EMPATISKT LEDARSKAP

En personlig berättelse om min egen ledarskapsutveckling

- Gerhard Bley

Instikt eller insikt - Gerhard Bley - Det Empatiska Ledarskapet

I den här boken berättar Gerhard Bley om den resa och insikt som ledde fram till det empatiska ledarskapet. Boken beskriver tydligt vilken kraft och framgång detta skapar i en organisation, men betonar också hur synsättet kan få människor i allmänhet, och ledare i synnerhet, att uppleva större harmoni och tillfredsställelse i livet. Med både en personlig berättelse och konkret metodik kring det empatiska ledarskapet är boken en bra nyckel för dig som vill lära dig mer om det nya sättet att leda företag.

 

Sagt om boken

FREDRIK BENGTSSON

 

Psykolog och bloggare

           Gerhard Bley bryter ny mark genom att gå ut och berätta om att han själv gått i terapi och om värdet av terapi för att utveckla sitt ledarskap, ett människoorienterat ledarskap som är grunden för vad arbetslivet och människor behöver för att den nya tidens arbetsliv ska bli förenligt med människors behov och livssituation

IMG_7627.jpeg

Förlaget Komlitt

Böcker som förändrar stora och små världar

Komlitt är ett privatägt bokförlag som ger ut lättlästa, enkla och prisvärda böcker i aktuella ämnen för chefer och förtroendevalda. De flesta av förlagets böcker är handböcker. De beskriver tydligt och konkret tillexempel vad man ska tänka på om man har ett chefsansvar. Förlagets mål är att ta fram böcker som alla ute i den offentliga och privata verksamheten har nytta och glädje av att läsa.